ODT Pljevlja: Formiran predmet povodom napada na Sanjina Raščića
Opština Pljevlja

Predsjednik mladih Socijaldemokrata u tom gradu

ODT Pljevlja: Formiran predmet povodom napada na Sanjina Raščića

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima formiralo je predmet povodom prijave građanina i navoda u pojedinim medijima da je predsjednik Omladine Socijaldemokrata Pljevlja Sanin Raščić svojim izjavama o prirodi i motivima napada na njega, koji se desio 1. septembra u Pljevljima na njegovu štetu, izazvao paniku među građanima u Crnoj Gori.

"U toku je prikupljanje svih neophodnih obavještenja i podataka, nakon čega će tužilaštvo donijeti konačnu odluku da li u radnjama tog lica ima elemenata krivičnog djela izazivanje panike i nereda", saopšteno je iz ODT-a Pljevlja.

Podsjećamo, Socijaldemokrate Crne Gore saopštile su da je napadnut predsjednik Omladine Socijaldemokrata Pljevlja Sanin Raščić i pozvali državne organe da zaustave "divljanje po Crnoj Gori".

Njega su, kako je rečeno Pobjedi, pretukla tri muškarca. Njega su verbalno napali dok je izlazio iz zgrade Opštine Pljevlja. Upućene su mu poruke "Turci, idite iz Crne Gore" i "obuci crninu sad kad ti je Milo izgubio". On nije reagovao na te poruke, ušao je u automobil a onda su u blizini Tužilaštva počeli da udaraju Rašića i njegov automobil. On je ipak prošao bez povreda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.