Uhapšene dvije osobe zbog pomaganja V.J. nakon ubistva u pokušaju
Ilustracija

Podgorica

Uhapšene dvije osobe zbog pomaganja V.J. nakon ubistva u pokušaju

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su sproveli proaktivne istražne aktivnosti kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima je 19. avgusta u ulici Svetozara Markovića, upotrijebljeno vatreno oružje i kojom prilikom je povrede zadobio S.V. (30).

Napominjemo, policija je dva dana kasnije lišila slobode V.J. (34) za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu S.V., saopšteno je iz Uprave policije.

"Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo pomoć učiniocu nakon počinjenog krivičnog djela slobode su lišeni V.P. (23) i D.M. (36) koji će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.