Supruga Nebojše Medojevića dobila prijetnje: Kaži mužu da ne muti...
Marina Medojević

Supruga Nebojše Medojevića dobila prijetnje: Kaži mužu da ne muti...

Marina Medojević, supruga lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića, objavila je na svom Fejsbuk profilu da je dobila prijetnje zbog stavova svog muža o budućoj ekspertskoj vladi, koje je juče objavila Pobjeda.

"Počele su prijetnje", napisala je Medojević uz objavljeni skrinšot poruke jednog korisnika društvene mreže, koji je upozorava da njen muž treba da pazi šta priča.

"Kaži mužu da ne muti, da nas pusti da formiramo ovu vladu, da maknemo ovog diktatora. Neka se on malo povuče, najbolje bi bilo i suzdrži od komentara ako nije igrač Milov", jedna je od poruka upućenih Marini Medojević.

U drugoj poruci se upozorava Medojević da prepusti da sve vodi nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić.

"On (Medojević) i Mandić kad su vodili znamo kako smo prolazili. Narod je rekao koga hoće. Sigurno neće Meda i Branka", stoji u poruci koju je Medojević objelodanila.

"Sumnjičiti Nebojšu da će sa Milom, nakon svega što mu je porodica i on prošao je sramota. Ja sam uvrijeđena i drhtim. Moja porodica je progon doživjela od režima Mila Đukanovića. Ne dozvoljavam. Čija je kuhinja, ne mogu da tvrdim sada. Da li je režimska ili nekih interesnih grupa, u svakom slučaju se želi oblatiti onaj za koga svi znamo da bi prije život dao za slobodu i nikad se ne bi režimu priklonio, što očigledno smeta jer je previše tvrd za trule kompromise", napisala je Medojević.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.