Skup na Cetinju protekao bez incidenata
Foto: Cetinjski list

Radulović

Skup na Cetinju protekao bez incidenata

Skup na Cetinju protekao je bez incidenata, i Savjetu za građansku kontrolu rada policije nije pristigla bilo kakva primjedba, kazao je član tog tijela Branislav Radulović.

Radulović je kazao agenciji Mina da je danas prisustvovao skupu na Cetinju, kako bi pratio postupanje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

“Savjetu za građansku kontrolu nije pristigla bilo koja primjedba, i sa naše strane se može konstatovati da je skup prošao bez bilo kakvog incidenta”, rekao je Radulović.

On je naveo da je Savjet uspostavio direktan kontakt i sa predstavnicima Uprave policije i Mitropolije.

“I do ovog trenutka nemamo prigovor sa bilo koje od strana na postupanje pripadnika policije tokom trajanja skupa”, kazao je Radulović.

On je rekao da će Savjet pratiti i skup u Podgorici najavljen za nedjelju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.