Bojan Marović: Hvaliti se bogatstvom pokazuje koliko ste siromašni
Bojan Marović

Osvrnuo se na lažnu sliku stvarnosti na estradi

Bojan Marović: Hvaliti se bogatstvom pokazuje koliko ste siromašni

Pjevač Bojan Marović, tokom svoje dugogodišnje karijere, važi za skromnog i odmjerenog momka na estradi.

Brojne nagrade, veliki hitovi, finansijski uspjesi, nisu uspjeli da promijene karakter i shvatanje o životu ovog umjetnika. Bojan se osvrnuo na lažnu sliku stvarnosti na estradi.

"Vaspitan sam potpuno suprotno od onoga što estrada jeste. Neko to naziva Show-bizz, ja iskreno to nikada nisam razumio, niti sam želio biti to. Ako skupljate prijatelje, skupljate ih vi , to je intima i nešto što jeste u biti. Ne želim da imenujem neke ljude, ali bio sam pozvan na njihove proslave i nisam se pojavio, jer nisam njihov prijatelj i ne želim da ikome budem etiketa. Hvaliti se bogatstvom, pokazuje koliko ste siromašni. Hvaliti se moćnim momentima, govori o slabosti i ranjivosti – to je odraz ličnosti. Sve što ja imam,  nikada to ne bih pokazivao, da bih pokazao ko sam i šta sam. Moj rad i moja pozicija među ljudima, treba da budu moja lična karta", kazao je Marović.

Prema njegovim riječima. ne može se živjeti u deset stanova, niti biti na tri mjesta na svijetu.

"To što vidite milionske preglede i instagram fotošopirane ljude, shvatite, to je slika koliko ego može da vas ukrade od skromnosti i stvarnosti. Ego je moćna igračka, od koje svi na kraju podjednako stradaju. Ako imate milionske preglede, a pjesma nije hit ili nije dobra, onda uzalud. Imate stotine hiljada pratilaca, a na ulici niko vas ne podržava, ne pozdravi ili ne dođe na koncert- upravo to je ogledalo i taj ego koji vas je ukrao od stvarnosti ko ste zaista”, zaključuje Marović.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.