Nikolić: Crna Gora spremna da bude sigurno utočište Vučića dok opasnost ne prođe
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Nikolić: Crna Gora spremna da bude sigurno utočište Vučića dok opasnost ne prođe

Ani Brnabić ne treba previše zamjerati na svemu što izgovara ovih dana, ipak mora da se dokaže više od ostalih u procesu formiranja buduće Vlade Republike Srbije, koji je u toku. Mala je bara, a previše Vulina, Selakovića, Dačića i ostalih u borbi za premijersko mjesto, poručio je u saopštenju potparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Nikolić je kazao da neće podsjećati koliko su puta iz Srbije crtane mete i bili ugroženi životi ne samo crnogorskim čelnicima, nego i građanima, od "bombaške afere“, preko 1999. godine, do danas.

"Crna Gora nikad nije gajila kapacitet, pa ga nema ni danas, da bilo koga ugrozi, ali jeste da zaštiti, posebno prijatelje iz Srbije. Tako i ovog puta, ukoliko Ana Brnabić ima potkrijepljena saznanja da je predsjednik Vučić ugrožen na bilo koji način, Crna Gora je spremna da bude njegovo sigurno utočište dok opasnost ne prođe", naglasio je Nikolić.

Dodao je da i ona i on odlično pamte kako je to ne tako davno izgledalo i od koga su se sklanjali srpski političari i novinari.

"Umjesto ovakvog odgovora, mogla se prenijeti i basna o orlu i sovi koju smo preporučili Ani Brnabić, ali je očigledno nije još pročitala", zaključio je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.