ODT Pljevlja: Apelujemo na građane da ne dovode sebe u situaciju da odgovaraju krivično ili prekršajno
Opština Pljevlja

"Policiji dajemo neophodna iskustva"

ODT Pljevlja: Apelujemo na građane da ne dovode sebe u situaciju da odgovaraju krivično ili prekršajno

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima svaki događaj do kojeg je došlo u gradu pojedinačno cijeni i daje policiji neophodna uputstva kako bi se preduzele sve neophodne mjere i radnje kako bi se svaki događaj pojedinačno rasvijetlio i kako bi se prikupile sve neophodne činjenice i podaci, saopšteno je iz ODT-a u Pljevljima.

"Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima apeluje na građane da ne dovode sebe u situaciju da krivično ili prekršajno odgovaraju. Napominjemo da će svako lice za koje se utvrdi da je učinilo krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti biti u kratkom roku procesuirano", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.