Policija istražuje ranjavanje Nikšićanina, tvrdi da je napadnut po nacionalnoj osnovi
Sa mjesta napada, foto: Onogošt

Policija istražuje ranjavanje Nikšićanina, tvrdi da je napadnut po nacionalnoj osnovi

Nikšićka policija istražuje ranjavanje Janka Gardaševića koje se sinoć oko 20.20 dogodilo u ulici Voja Deretića. 29-godišnji Nikšićanin je tom prilikom zadobio povrede u predjelu lijeve noge.

Gardašević je policiji rekao da je napadnut po nacionalnoj osnovi

"Svakako, okolnosti pod kojima je došlo do ovoga događaja, će se utvrđivati daljom istragom", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oštećeno lice na sebi je nosilo majicu sa crnogorskim obilježjima.

Iz UP-a su kazali da su policijske radnje na rasvjetljavanju ovoga događaja u toku.

Ranije danas mediji su prenijeli da policija traga za Ivanom Vojinovićem osumnjičenim da je nakon prijetnji i ranio Gardaševića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.