Koalicija
Poruke od jutros

Koalicija "Mir je naša nacija": Gdje su državni organi u Pljevljima, ima li osumnjičenih za nedjela?

"Sinoć smo, zajedno sa građanima Pljevalja, uspjeli da sačuvamo svetinje od DPS provokatora koji teško podnose demokratske promjene.Međutim, dok smo bili pred svetinjama i drugim vjerskim objektima Islamske zajednice, provokatori su krenuli na privatne objekte naše braće Muslimana", na.odi se u saopštenju koalicije "Mir je naša nacija",

"Pošto se provokatori ne ustručavaju da napadaju i imovinu pojedinaca, moraćemo da čuvamo čitav grad i svakog čovjeka u njemu islamske vjeroispovijesti od Veljovića koji još prstom nije mrdnuo povodom svih ovih događaja. Gdje su kamere, Veljoviću, u gradu u kojem se podižu tenzije? Zar Pljevlja nisu morala biti premrežena njima već od prvih incidenata? Imate li osumnjičene? Gdje su državni organi u Pljevljima?

Da li ste svjesni da vaše ćutanje potvrđuje sumnje svih građana Crne Gore da upravo vi sve ovo radite?", pitaju iz koalicije "Mir je naša nacija".

Ističu da napadima "na našu braću Muslimane nakon napada na pravoslavne objekte samo uvećavate vlastitu sramotu u posljednjim trenucima kada imate priliku da učinite i nešto dobro po naše društvo po čemu bismo zapamtili i Vas i Vašu Upravu policije".

"Ovako, jedini trag koji ostaje iza vaše vlasti je onaj od sprejeva kojima ste ispisivali mrziteljske grafite. No, i to ćemo okrečiti i ukloniti", poručuju iz ove koalicije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.