Jovetić: Vjerujem da u ovoj sezoni Lige nacija možemo da ostvarimo dobar rezultat
Stevan Jovetić

Jovetić: Vjerujem da u ovoj sezoni Lige nacija možemo da ostvarimo dobar rezultat

Kapiten Stevan Jovetić se vratio, prvi put od oktobra 2018. godine predvodiće “sokole” na terenu. Serija pehova, teških povreda i operacija prošlost su – oluja je minula, nakon nje će sunce i divnom momku koji je na 51. utakmici za najbolji crnogorski tim postigao 24 gola i ekipi, i svima koji su uz i za crveno-zlatnu boju.

"Ružan period je iza mene. Trenirao sam jako, i tokom povrede vjerovao u sebe što je najbitnije, te vratio se na pravi način. Odigrao sam dosta utakmica prije koronavirusa i baš sam zadovoljan zbog toga. Uslijedio je kratki odmor, ali praktično cijelo vrijeme sam trenirao, osjećam se dobro, u super sam formi i vjerujem da je ovo moja godina", kazao je Jovetić za Novu M.

Ističe da je odlučio da ostane u Monaku.

"Dobili smo novog trenera – to je Niko Kovač. Nas dvojica imamo OK odnos. Meni je ovo posljednja godina ugovora u Monaku i odlučio sam da ostanem. Ići ću polako, nemam zacrtane ciljeve, ne razmišljam unaprijed, živim trenutak, želim da uživam u fudbalu i da se zabavljam", kaže fudbaler.

Kaže da je prošlo deset mjeseci od posljednjeg okupjanja.

"Najviše volim da igram za reprezentaciju, da vidim momke, da se družimo. Što se tiče utakmica, mislim da je dobar potez što se igra Liga nacija, donekle je takmičarski i mnogo bolje nego prijateljske utakmice. Vjerujem da u ovoj sezoni Lige nacija možemo da ostvarimo dobar rezultat", dodaje Jovetić.

Kipar i Luksemburg  su kako kaže dobre reprezentacije.

"Kod nas se uvijek slavi unaprijed, ali mi ne možemo da prijetimo nikome i  manje-više smo u rangu tih reprezentacija, tako da mislim da je bolje da budemo čvrsto na zemlji, da idemo utakmicu po utakmicu i da vjerujemo da ćemo ostvariti dobar rezultat", ističe Jovetić.

Navijačima koji jedva čekaju da istrče na teren i odigraju napokon utakmicu, prvu od novembra prošle godine poručuje:

"Kao i uvijek, idemo na pobjedu! Daćemo sve od sebe za ovaj grb, za državu...Vjerujemo da ćemo ostvariti rezultat kakav Crna Gora zaslužuje".

Crnogorska ekspedicija u Nikoziju putuje u petak. Premijera u C1 Ligi nacija je u subotu, Kipar – Crna Gora u 18 sati, u istom terminu igraće Azerbejdžan – Luksemburg.
Ovaj, i svi mečevi “sokola”, do 2022. godine, biće emitovani na Novoj M.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.