CKM: Skup će biti mirni protest protiv mogućeg rušenja građanskog koncepta države

CKM: Skup će biti mirni protest protiv mogućeg rušenja građanskog koncepta države

Crnogorska kulturna mreža(CKM) obavijestila je javnost da Patriotski skup koji se organizuje 6.septembra u Podgorici nema veze sa bilo kojom političkom partijom.

Iz CKM-a ističu da su organizatori skupa svi građani Crne Gore kojima je država u srcu i koji žele da izraze mirni protest protiv mogućeg rušenja građanskog koncepta države.

"Podršku skupu pored mnogobrojnih organizacija i patriotskih grupa pružiče i naša organizacija.Građani koji vjerski i nacionalno nijesu opterećeni isto imaju pravo da organizuju skup u cilju podrške kako bi pokazali zabrinutost za vrijednosti za koje smo se svi zajedno izborili 2006. godine, i koje su temelj naše države. Na skupu su dobro došli svi građani kojima je naša zemlja u srcu. Sa skupa šaljemo poruku ljubavi i patriotizma  prema zajedničkoj kući svih nas", kažui z CKM-a.

Iz ove organizacije poručuju svima onima koji ovih dana šire dezinformacije o navedenom događaju, "kako je on organizovan u cilju odbrane interesa pojedinih političkih partija, da su u velikoj zabludi i da ćemo ih u nedjelju sa porukama ljubavi i patriotizma demantovati".

Crnogorska kulturna mreža pozvala je  sve građane koji dijele njihove vrijednosti da dođu na skup podrške konceptu građanske Crne Gore.

"Posebnu poruku šaljemo roditeljima da dovedu svooju djecu kako bi i ona doživjela energiju ljubavi koju većinska Crna Gora šalje svojoj državi", zaključuje se u saopštenju CKM-a.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.