Pisonero:  Okupljanja bez narušavanja javnog zdravlja i uz puno poštavanje vladavine prava i javnog reda i mira

Pisonero: Okupljanja bez narušavanja javnog zdravlja i uz puno poštavanje vladavine prava i javnog reda i mira

Slobode okupljanja, udruživanja i izražavanja predstavljaju osnovna prava Evropske unije (EU), koja treba da budu ostvarena bez narušavanja javnog zdravlja i uz puno poštavanje vladavine prava i javnog reda i mira, poručili su iz Evropske komisije (EK) komentarišući najavljeno okupljanje "Crna Gora prije svega".

DPS je danas pozvao svoje pristalice na skup koji je planiran 6. septembra na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

"Pažljivo pratimo politička dešavanja u susret objavljivanju konačnih rezultata izbora održanih 30. avgusta u Crnoj Gori. U tom kontekstu, očekujemo konstituisanje novog parlamenta i formiranje nove vlade koji će nastaviti stabilan put Crne Gore ka EU", rekla je "Vijestima" portparolka EK Ana Pisonero Hernandez odgovarajući na pitanja u vezi sa pozivom DPS na društvenim mrežama na okupljanje u nedjelju.

Demokratska partija socijalista nije organizator skupa koji je planiran za nedjelju u 19 časova. Organizatori su određene patriotske organizacije koje ni na koji način nijesu povezane sa našom partijom, saopštio je potparol DPS-a Miloš Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.