DPS: Nismo vinovnici incidenata, pozivamo Upravu policije da procesuira sve izgrednike
DPS

Poručili da će odbraniti državu

DPS: Nismo vinovnici incidenata, pozivamo Upravu policije da procesuira sve izgrednike

Demokratska partija socijalista odbacila je optužbe opozicionih lidera da ta partija stoji iza incidenata koji se dešavaju po crnogorskim gradovima.

"Ovi incidenti posledica su nacionalističke i ratnohuškačke politike Demokratskog fronta i većinske opozicije i sramotno je i bestidno za ovo što se dešava optuživati partiju koja je decenijama na braniku građanske Crne Gore i multietničkog sklada", kazali su iz DPS-a.

Pozdravili su napore svih koji iskreno rade na suzbijanju nacionalističkih skupova na kojima nose zastave tuđe države, na kojima se ugrožava multinacionalni sklad, na kojima se pjevaju četničke pjesme, napadaju građani, ruši inventar i poziva se na protjerivanje građana druge nacije ili vjere.

"Ovakvo ponašanje neće proći i država Crna Gora će odbraniti svoje ključne vrijednosti na kojima počiva suživot u našoj zemlji", poručili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.