Nikolić: Organizatori skupa određene patriotske organizacije koje nisu povezane sa DPS-om
Poziv na skup

Podržavamo ono što su skupovi mira, ljubavi i sloge

Nikolić: Organizatori skupa određene patriotske organizacije koje nisu povezane sa DPS-om

Demokratska partija socijalista nije organizator skupa koji je planiran za nedjelju u 19 časova. Organizatori su određene patriotske organizacije koje ni na koji način nijesu povezane sa našom partijom, saopštio je potparol DPS-a Miloš Nikolić.

Na zvaničnim profilima  DPS-a na društvenim mrežama objavljen je poziv građanima na skup zakazan za nedjelju, 6. septembar.

"Nema izgovora. Pokažimo da nas ima mnogo", navodi se u pozivu za skup. 

Nikolić objašnjava da DPS podržava ono što su skupovi mira, ljubavi i sloge, koji za cilj imaju slanje poruka da budućnost Crne Gore mora biti građanska i evropska.

"Za razliku od nas, koalicija “Za budućnost” ovih dana organizuje po Crnoj Gori nacionalističke i rušilačke skupove koji imaju za cilj zastrašivanje svih onih koji misle drugačije od njih. Naša partija će uvijek biti na braniku odbrane slobodne, multietničke i multinacionalne Crne Gore", zaključuje Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.