SNP Budva: Ne dozvoliti da izgubimo ono za šta smo se borili 30 godina
Socijalistička narodna partija

SNP Budva: Ne dozvoliti da izgubimo ono za šta smo se borili 30 godina

Socijalistička narodna partija (SNP) najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja koja se ovih dana dešavaju širom Crne Gore.

"Slobodarska Budva je uvijek bila dostojastvena u svemu. I u dobru i u zlu u koje nas je doveo režim koji je sa državnog nivoa dirigovao dešavanjima i u našem gradu", navodi se u saopštenju OO SNP-a Budve.

Oni su istakli da se se sve lijepo mora proslaviti, "ali na miran i dostojanstven način, onako kako dolikuje našim građanima".

"Svaka vrsta nemira bilo ko da ih pravi, mora biti sankcionisana, jer to nikome ne donosi dobro. Ostanimo kod svojih kuća, proslavimo u miru a vremena za veća slavlja će biti kad preuzmemo vlast i kad sredimo lom koji su ovi za sobom ostavili. Posla ima mnogo, ali ne bojimo se. Imamo kadra i znanja da se sa svim suočimo", poručuje se u saopštenju.

Dodali su da su građani "oslobodili" državu i grad i da je sad na njima da ih revitalizuju.

"Nema odmora dok traje obnova a za slavlje ima kad. Proslavićemo prve rezultate, nadamo se veoma brzo", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.