Predrag Kon

Kon

"Pred početak školske godine me više brine ponašanje odraslih nego djece"

Najviše me brinu pred 1. septembar, ne toliko djeca, koliko odrasli i njihovo ponašanje, ocijenio je epidemiolog Predrag Kon.

Kon je u Beogradskoj hronici rekao da su sve škole dobile jasna uputstva da su djeca obavezna da u školu dođu sa maskama, koje moraju nositi sve dok ne sjednu na svoje mjesto, kada je bezbjedno mogu skinuti.

"Mi preporučujemo da je nose cio školski dan, jer nema ništa sigurnije od toga", dodao je Kon.

Brinu me odrasli i njihovo ponašanje, popuštanje mjera koje neminovno slijedi, jer kada brojke padaju, počinjemo slobodnije da se ponašamo i tu se prave greške, naglasio je on.

Za nastavnike, dodao je Kon, bitno je da i oni nose masku dok drže nastavu, kako se ponašaju u međuvremenu i da ne dolaze bolesni, prenosi FoNet.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.