NLB banka omogućila besplatno otvaranje internet prodavnice za biznise u CG
NLB Banka

NLB banka omogućila besplatno otvaranje internet prodavnice za biznise u CG

NLB banka je u saradnji sa kompanijom Visa obezbijedila povoljnosti za preduzeća koja odluče da pokrenu internet prodaju, a odnosi se na jednostavno otvaranja prodajnog mjesta na internetu, kroz besplatnu izradu web sajta i besplatne instalacione naknade.

"U okviru posebne ponude NLB e-commerce rješenje preduzećima je omogućeno da obezbijede kupovinu njihovih proizvoda i/ili usluga putem sajta preduzeća, bez naknade za instalaciju i aktivaciju do 30. septembra“, navodi se u saopštenju banke, prenosi Mina.

NLB banka je, prepoznajući značaj internet prodaje i u uslovima nove poslovne stvarnosti, kreirala ponudu dodatnih mogućnosti kako bi pomogla postojećim i novim klijentima da se brže i jednostavnije prilagode novim okolnostima.

U slučaju da preduzeće nema svoj sajt na internetu, uz e-commerce uslugu obezbijeđena je platforma za kreiranje sajta u skladu sa modernim standardima i prema potrebama firmi.

"Platforma je razvijena u saradnji sa partnerima iz Poslovne internet mreže i klijentima će omogućiti da jednostavno kreiraju svoj sajt za samo osam minuta – besplatno“, navodi se u saopštenju.

Platforma zadovoljava sve zahtjeve savremenog potrošača, obezbjeđujući moderan dizajn i korisne funkcionalnosti u skladu sa neophodnim bezbjednosnim standardima.

"Na taj način i preduzeća i njihovi kupci dobijaju intuitivno i jednostavno rješenje za upotrebu“, navodi se u saopštenju.

Za otvaranje internet prodavnice dovoljno je da klijenti pošalju zahtjev putem sajta banke na stranici www.nlb.me/e-commerce.

Internet prodajno mjesto omogućava preduzećima da klijentima ponude bezbjedan i siguran način bezgotovinskog plaćanja na internetu, u realnom vremenu, 24 sata, tokom cijele godine. Na taj način se ostvaruje brža komunikacija sa kupcima, veća dostupnost proizvoda, ali i njihova jednostavna prezentacija u svakom trenutku, bez obzira na radno vrijeme.

Iz banke su kazali da će otvaranjem prodajnog mjesta na internetu preduzeća biti u prilici da pospješe prodaju, steknu nove kupce i ostvare uštede.

"NLB banka ostaje pouzdan partner i posvećen mentor, čak i u izuzetno izazovnim okolnostima, pružajući punu podršku klijentima sa ciljem da prevaziđu sve izazove i ostvare potencijal u digitalnom poslovanju“, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.