Bošnjačku stranku podržalo više od 16 hiljada građana: Najbolji rezultat od osnivanja partije
BS

Najviše glasova u Rožajama, sjajan rezultat ostvaren u Bijelom Polju

Bošnjačku stranku podržalo više od 16 hiljada građana: Najbolji rezultat od osnivanja partije

Na juče održanim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, Bošnjačka stranka osvojila je 16.286 glasova i tri poslanička mandata i ostvarila najbolji izborni rezultat od osnivanja partije.

Kako je saopšteno iz ove partije, prema zvaničnim rezultatima Državne izborne komisije, BS je najviše glasova osvojila u Rožajama, 6.395, dok je sjajan rezultat ostvaren u Bijelom Polju, gdje je BS podržalo 2.856 glasača.

"Dobar izborni rezultat zabilježen je i u Podgorici, gdje je BS osvojila 1.405 glasova, u Baru 1.183, u Plavu 1.024, Tuzima 920, Pljevljima 752, Petnjici 489, Beranama 489, Ulcinju 325 i Gusinju 217 glasova", saopšteno je iz BS.

Bošnjačka stranka će kako se ističe nastaviti da vodi politiku koja je u skladu sa pravcem koji su od osnivanja zacrtali.

" To su srazmjerna zastupljenost bošnjačkog naroda u državnim institucijama, politika ravnomjernog regionalnog razvoja, a sve u cilju poboljšanja životnog standarda svih građana Crne Gore. Očekujemo da će se nastaviti evropski i evroatlantski put Crne Gore kao građanske i multietničke zajednice, NATO članice i da će ta politika nastaviti da bude dominatna državna politika i u narednom periodu”, saopšteno je iz BS.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.