Abazović: Svi ste dobrodošli na pravu stranu istorije, na pravdu i na Ustav
Dritan Abazović

Abazović: Svi ste dobrodošli na pravu stranu istorije, na pravdu i na Ustav

Nosilac liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović, kazao je da su oni bili ti "gejm čejndžeri" na Izborima 2020. godine, da su tu ulogu prihvatili, i da su donijeli dugo očekivanu slobodu građanima Crne Gore.

"Crna Goro neka ti je srećna sloboda", poručio je Abazović iz svog izbornog štaba.

Kazao je da su trideset godina čekali da se smijeni vlast, i da su mnogi vjerovali da do toga neće doći, ali da je opozicija ispisala istoriju, i da mafija više neće vladati Crnom Gorom.

"Svi ste dobrodošli na pravu stranu istorije, na pravdu i na Ustav", dodao je Abazović, i poručio da su znali da će biti "gejm čendžeri", da su to iskoristili i nakon 30 godina pobijedili mafiju u Crnoj Gori.

"Crna Gora je zaslužila da je vodi ekspertska vlada, raudje me što je opozicija pristala na to, građani su je tražili mi smo je donijeli", poručio je Abazović.

Dodao je da je građani slave kući i da su danas najmanje potrebne provokacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.