Mesi odbio testiranja, napušta Barsu?
Lionel Mesi

Mesi odbio testiranja, napušta Barsu?

Posljednji čin Lionela Mesija potvrdio je njegovu želju da napusti Barselonu u ovom prelaznom roku.

Najbolji igrač svijeta je prošle nedjelje to jasno poručio čelnicima Blaugrane, a koliko je ozbiljan u toj namjeri govore dešavanja ovog jutra,prenosi B92.

Naime, Mesi se nije uopšte pojavio na testiranju na koronavirus, te je tako preskočio i ispitivanja fizičke spreme igrača nakon mini-pauze.

Katalonski izvori tvrde da je Mesi svojim nedolaskom u trening centar potvrdio da sebe više ne smatra igračem Barselone.

Ipak, do njegovog zvaničnog odlaska iz kluba proteći će neko vrijeme.

Zainteresovani su Mančester siti i Pari Sen Žermen, međutim, predsjednik Bartomeu i njegovi saradnici traže abnormalnih 700.000.000 eura.

Pravna situacija Mesijevog ugovora nije najjasnija, a uskoro bi trebalo i ona da se riješi, da li sporazumnim raskidom ugovora ili najvećim transferom u istoriji fudbala ostaje da se vidi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.