Severina pobijedila koronavirus: Srećan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave

Severina se oglasila na Instagramu 14 dana nakon što je objavila da ima koronavirus.

"Pozdrav s druge strane", napisala je i dodala emotikon vrata. Na fotki koja je vjerovatno nastala tokom ljetovanja Seve pozira ispred plavih vrata, prenosi Index Magazin.

"Srećan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave", dodala je pjevačica. 

"Odlično", "Bravo Seve", "Živi, pleši, sjaji", "Prelijepa si", komentarisali su oduševljeni fanovi koji vjeruju kako je i Severina jedna od tih koja je izašla iz samoizolacije.

"Slavimo, slavimo, čekam te", napisala je poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik s kojom je Severina provodila dosta vremena na odmoru. 

Severina je prije tačno dva dana objavila da ima koronavirus i od tada je bila u samoizolaciji. Povremeno se javljala na društvenim mrežama gdje je otkrila da se osjeća dobro i pozivala sve da ostanu odgovorni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.