Bečić: Veliki broj dojučerašnjih glasača DPS-a prilazi koaliciji „Mir je naša nacija“

Bečić: Veliki broj dojučerašnjih glasača DPS-a prilazi koaliciji „Mir je naša nacija“

Lider koalicije “Mir je naša nacija”, Aleksa Bečić, sa funkcionerima Miodragom Lekićem i Nevenkom Ćirović obišao je Nikšić u kojem ga je, osim funkcionera koalicije iz toga grada, Moma Koprivice, Marka Mitrovića i Nemanje Vukovića, dočekao veliki broj građana koji su izrazili izuzetnu podršku koaliciji, saopšteno je iz ove koalicije.

"Posjetu Bečića Nikšiću pratili su i karavan i auto-karavan mira, koji izazivaju veliku pažnju građana širom Crne Gore, a koji su, naišli na izuzetne simpatije građana Nikšića kao i cjelokupna kampanja koalicije „Mir je naša nacija“.

Očigledno je da naša Koalicija u Nikšiću uživa veliku podršku slobodnih i hrabrih građana, a tome svjedoče i brojni aplauzi iz kafića, pozdravi sirenama od strana vozača, kao i veliki broj građana koji je prišao da pozdravi lidera i funkcionere Koalicije", navodi se u saopštenju.

Prilikom obraćanja okupljenima, nakon što je izrazio zahvalnost, Bečić je posebno istakao činjenicu da je ponosan jer ima čast da se obrati ljudima koji su to iz srca, a ne iz džepa i koji su došli da daju dio sebe za opšte dobro, te koji su spremni da podnesu žrtvu da bi sjutra svim građanima Crne Gore bilo bolje.

„Vi imate privilegiju da vas predstavljaju slobodni funkcioneri, čistih ruku i iskrenih namjera, a mi imamo ogromnu privilegiju da imamo vaše povjerenje, vašu pruženu ruku i vašu podršku.Pokazali ste da nema prepreke koju ne možete da preskočite, ali ako smo do današnjeg dana dali 150% svojih mogućnosti, ja vas molim da u narednih par dana damo 200% svojih mogućnosti jer nećemo da to bude pobjeda 5:4, hoćemo da, u stilu nikšićkog sina, Novaka Đokovića, pobjeda bude tako ubjedljiva da im više ne padne na pamet da se vrate na vlast i da razaraju ovu zemlju i njenu budućnost“, poručio je Bečić.

On je apelovao da svi razmisle sa kim nisu razgovarali do današnjeg dana, te da nakon ekonomskog i moralnog dna koje smo kao društvo dotakli, kao i nakon velikog truda koji je uložen u prethodnim mjesecima, nikad nije postojala povoljnija pozicija opozicije u susret nekim izborima.

„Mislim da niko u Crnoj Gori, ko želi dobro Crnoj Gori, ko želi dobro našoj djeci, ko želi dobro svemu onome što je nasleđe naših đedova, ne može naći izgovor da ne izađe 30. avgusta i glasa za broj 11.Poruke koje ovih dana šalju partijski vojnici obučeni u službene uniforme, dokaz su da su oni u strahu te da pokušavaju da unesu strah i paniku među građanima i tako stvore osnov za produkovanje nemira sa njihove strane.Oni vide da su poraženi. Vide da veliki broj dojučerašnjih glasača DPS-a prilazi koaliciji „Mir je naša nacija“. I toj našoj braći pružamo ruku i želimo dobrodošlicu. Naši đedovi su zajedno stvarali ovu zemlju i sada je došao momenat da otkažu povjerenje diktatoru i da zajedno pobijedimo 30. avgusta. Mi pobjeđujemo da bi i onima sa druge strane sjutra bilo bolje. Da bi bilo bolje njihovoj djeci, a ne da bismo bilo koga mi pobijedili i da bismo stvarali neke nove podjele u Crnoj Gori“, kazao je Bečić.

On je istakao da su njihove poruke, poruke pobjeda, poruke sloge, poruke mira, poruke zajedništva, istakavši da je mir je nešto što je svetinja i da Đukanović zna samo da se snalazi u haosu i nemiru, koje preko svojih partijskih poslušnika priziva ovih dana.

„Ako sačuvamo mir, možemo imati sve, ako izgubimo mir, onda nam ne treba ništa. Mi nećemo da dolazimo na vlast kako su oni dolazili i opstajali na vlasti – preko krvavih glava, preko zaraćene braće i preko zveckanja oružja.Mi imamo najjače oružje – naše čiste ruke, naše iskrene namjere i ona olovka. To 5 minuta, koje treba da odvojimo 30. avgusta kako bismo poslali diktatora tamo gdje mu je mjesto.Nijesmo mi bilo kakvi protivnici ni države Crne Gore ni njene budućnosti. Mi smo najveći prijatelji Crne Gore, jer mi smo Crna Gora.Stoga pozivam da se saberemo oko onoga što nas okuplja, a to su prazni frižideri, rate za kredite, mladost koja odlazi iz Crne Gore, rasprodaja naše đedovine i zaduživanje naše praunučadi“ istakao je Bečić.

Navodi i da je mnogo više onoga što spaja građane, od onoga čime oni, aludirajući na DPS, žele da ih razdvajaju.

„Različitosti su naše bogatstvo i hajde da ih saberemo u jedan tim, jedan pobjednički tim, tim ujedinjene i složne Crne Gore koja baštini sve ono što su istinske moralne vrijednosti.
Stoga vas pozivam da budemo mudri, da glave budu hladne, da budemo oprezni i odgovorni. Neka 30. avgusta pobijedi mir, jer mir jeste najveće bogatstvo, mir je kad olovkom u ruci pobijedite sve ono što su podjele, mir je zbir svih nacija i mir jeste naša nacija. Ali i pobjeda je naša nacija i zato idemo idemo zajedno u veliku istorijsku pobjedu ne bilo kog pojedinca već pobjedu Crne Gore, pobjedu njene mladosti i njene budućnosti!

Živio Nikšić, živio slobodarski grad, živjela Crna Gora!“, poručio je lider koalicije „Mir je naša nacija“, Aleksa Bečić, na kraju svog obraćanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.