Foto: "Mir je naša nacija"

Poručili građanima da imaju pravo glasa bez obzira da li su dobili poziv ili ne

"Mir je naša nacija": Iskoristite svoje biračko pravo u ranim jutarnjim časovima

Poštovani građani, bez obzira da li ste ili ne dobili poziv za glasanje, vi imate pravo glasa. Vaše pravo glasa koje je zagarantovano Ustavom Crne Gore ne može se uskratiti tako što vam nadležni organ zbog svojih propusta ili sa namjerom ne uruči poziv za glasanje, navodi se u saopštenju Koalicije "Mir je naša nacija".

"Ukoliko nijeste informisani o biračkom mjestu na kojem ostvarujete pravo glasa, to možete provjeriti na internet sajtu www.biraci.me jednostavnim unosom podataka iz lične karte ili pozivom na broj 19820 ili dolaskom u prostorije partija konstituenata naše Koalicije u svim gradovima Crne Gore", istakli su iz Koalicije.

"Pozivamo vas da glasate u miru, bez straha i mirne duše. Jer u glasačkoj kabini ste sami sa svojom voljom i svojom olovkom i niko vas ne može vidjeti", poručuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.