Uhapšeno pet vozača tokom prethodnog dana
Ilustracija

Uprava policije

Uhapšeno pet vozača tokom prethodnog dana

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su u mjestu Liverovići kontrolisali B.J. (58). On je odbio da se podvrgne alkotestiranju, te je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

"Takođe, u ovom gradu je lišen slobode M.B. (47) sa Žabljaka koji je kontrolisan u mjestu Brlja na magistralnom putu Nikšić – Podgorica. Alkotestiranjem je kod njega utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,28 g/kg", saopšteno je iz Uprave policije.

Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka M.B. će biti priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

Kako se dalje navodi, osim toga, policija je u Podgorici u protekla 24 sata lišila slobode dva lica.

"M.S. (23) iz Podgorice se nije zaustavio na znak policijskog službenika i zbog toga je lišen slobode. U ulici Brijeg Ćukovića u Glavnom gradu, kontrolisana je S.T. (36) kod koje je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,02 g/kg", kaže se u saopštenju.

Iz UP-a ističu da je barska policija je kontrolisala vozača S.A. (37) kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,05 g/kg. S.A. je lišen slobode i priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.