Skoro 9.000 potrošača u julu račun platilo Mastercard karticom

Putem EPCG portala

Skoro 9.000 potrošača u julu račun platilo Mastercard karticom

Ukupno 8.793 potrošača iskoristilo je mogućnost učešća u akciji "EPCG online portal i Mastercard za 4 eura u plusu" i njima je kompanija Mastercard izršila uplatu od 4 eura u avgustu.

"Da podsjetimo, Mastercard i Elektroprivreda Crne Gore tokom jula organizovali su akciju "EPCG online portal i Mastercard za 4 eura u plusu" za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje "Domaćinstva". Za kupce koji su tokom jula putem EPCG portala, Mastercard® karticom platili iznos koji je morao biti najmanje u visini majskog ili junskog računa, kompanija Mastercard izvršiila je doplatu u iznosu od 4 eura. Ovaj iznos potrošačima će biti prikazan na avgustovskim računima za utrošenu električnu energiju", saopšteno je iz EPCG.

Spisak svih pretplatnih brojeva koji su stekli ovo pravo i ostvarili benefit objavljen je na portalu www.epcg.com. Korisnici koji imaju aktiviran servis SMS info, poruku su već dobili, a informacije se mogu dobiti i besplatnim pozivom ka Call centru na broju 19100.

Plaćanje računa putem portal EPCG je jednostavno i sigurno, korisnicima štedi vrijeme omogućavajući da ne čekaju u redovima i svoju pauzu iskoriste za završavanje drugih obaveza. Takođe, u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavavati se preporuka za držanje fizičke distance usljed COVID19 pandemije, ovaj način plaćanja čini korisnike i bezbjednijima.

Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije.

"Račun putem portala možete platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako imate korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne morate da kucate poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno možete izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije. Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije", navodi se u saopšenju.

Dodatne informacije možete dobiti putem portala EPCG, besplatnim pozivom Call centra na 19100 ili putem naše zvanične Facebook stranice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.