Janović: Konkretne aktivnosti za mlade na sjeveru
Nikola Janović

Janović: Konkretne aktivnosti za mlade na sjeveru

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je tokom radne posjete opštini Plav, sa predsjednikom opštine Mirsadom Barjaktarevićem, obišao stadion FK Polimlje i OŠ “Petar Dedović” u Murinu, nakon čega je otvorio omladinski servis u Plavu.

Ministar je naveo da od samog osnivanja Ministarstva ravnomjeran razvoj sporta i omladinske politike u svim crnogorskim regijama je bio u vrhu naših prioriteta.

"Mladi sjevera znaju da na nas uvijek mogu da se oslone, što smo im i pokazali konkretnim aktivnostima koje godinama unazad sprovodimo. Radimo za mlade, sa mladima, vjerujući da je to jedini ispravan način. Podatak da smo do sada otvorili 11 omladinskih servisa, od kojih je čak 5 u sjevernoj regiji, dostupnih za oko 11.000 mladih svjedoči o odgovornom pristupu Ministarstva da ono što obeća to i ispuni. Nećemo dozvoliti da mladi na sjeveru imaju manje od onoga što zaslužuju, a to su adekvatni sportski i omladinski sadržaji”, kazao je Janović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.