Brad Pitt viđen s 29 godina mlađom njemačkom manekenkom
Bradt Pitt

Brad Pitt viđen s 29 godina mlađom njemačkom manekenkom

Brad Pit u vezi je s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski, tvrdi Page Six.

Ovih dana brojni mediji su se raspisali kako holivudski zavodnik ponovno ljubi dok još uvijek traje njegov razvod od glumice Anđeline Džoli.

Par je primjećen u francuskoj zračnoj luci Le Bourget izvan Pariza.

"Viđaju se, uživaju u zajedničkom odmoru", kazao je izvor za Page Six.

Pit je po dolasku držao pognutu glavu i nosio je šešir te tamne naočare. Par se kasnije uputio u glumčev dvorac na jugu Francuske. Brad je to imanje kupio zajedno s Anđelinom 2011. godine i platio ga 67 miliona dolara.

"Viđeni su kako se voze zajedno do zračne luke na slijedeći let kojim su se prebacili na jug Francuske", rekao je očevidac za Entertainment Tonight.

Pit ima šestero djece s bivšom suprugom Anđelinom Džoli, a Poturalski ima sina Emila.

Untitled

Anđelina Džoli, foto: Instagram

Poturalski je na svom Instagramu tokom posljednjih nekoliko mjeseci postavila nekoliko objava u kojima spominje svoju ljubav i bolju polovinu.

Mediji pišu kako ljepotica tamne kose i svijetlih očiju, koja se pojavila i na naslovnici magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, nevjerovatno liči na Anđelinu Džoli, a mnoge je podsjetila i na Ruskinju Irinu Shayk.

Untitled

Foto: Instagram 

Pit trenutno vodi pravnu borbu s Anđelinom Džoli oko skrbništva nad djecom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.