Sin Ace Lukasa radiće kao taksista:  Neće da sjedi kod kuće kao džabalebaroš
Aca Lukas sa sinom, foto: Instagram

Sin Ace Lukasa radiće kao taksista: Neće da sjedi kod kuće kao džabalebaroš

Lazar Vuksanović (25), sin folk pjevača Ace Lukasa (51), počinje da radi kao taksista u jednom udruženju u Beogradu.

Ovu informaciju za Telegraf je potvrdio poznati pjevač, kojem nije bilo najjasnije zašto je bitno čime se njegovo dijete bavi.

"Moj sin nije indijanac, od oca pjevača, koji će da se ku*či na očevo ime. Moj sin je normalno dijete. Sin od Ace Lukasa je tražio posao? Pa, naravno da je tražio posao, neće da sjedi kod kuće kao džabalebaroš i da se slika za novine. Moj sin će da radi u CarGo. Je l' problem neki?", rekao je Lukas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.