Keti Peri i Orlando Blum dobili kćerku (FOTO)

Keti Peri i Orlando Blum kažu da su "obliveni ljubavlju" pošto je na svijet bezbjedno i zdravo došla njihova zajednička ćerka.

Pop zvijezda i junak Gospodara prstenova potvrdili su da su za svoju kćerku odabrali ime Dejzi Dov Blum, prenosi Tanjug.

Keti je već mjesecima nagovještavala bebino ime, a glavna pjesma na njenom predstojećem albumu će se zvati Dejzis (Bijele rade).

Roditelji su srećnu vijest podijelili preko Unicefovog međunarodnog dobrotvornog projekta jer su i Peri i Blum ambasadori dobre volje u ovoj organizaciji Ujedinjenih nacija.

Oboje su podijelili na svojim zvaničnim profilima na Instagramu crno-bijelu fotografiju na kojoj drže ruku male Dejzi.

U objavi su napisali da su presrećni i zadivljeni zbog bezbjednog i zdravog dolaska na svijet njihove kćerke.

"Ali znamo da smo među srećnicima i da ne može svako mirno da iskusi što i mi. Zajednice širom svijeta i dalje imaju manjak zdravstvenih radnika i svakih jedanaest sekundi umre trudnica ili novorođenče, uglavnom zbog uzroka koje je moguće spriječiti", navode srećni roditelji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.