Janović: Bolji uslovi za razvoj sporta i omladinske politike u Beranama
Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Janović: Bolji uslovi za razvoj sporta i omladinske politike u Beranama

Ministar sporta i mladih Nikola Janović obišao je dvije renovirane školske sale u OŠ “Donja Ržanica” i OŠ “Vuk Karadžić” u Beranama.

“Da prepoznajemo, uvažavamo i aktivno radimo na ispunjenju potreba omladine i sporta iz Berana najbolje govore nasi konkretni rezultati u prethodnih par godina. Otvorili smo novu sportsku halu, u koju je Vlada Crne Gore uložila preko pet miliona eura, a u kojoj je Ministarstvo sporta i mladih organizovalo finale školskog Kup takmičenja u odbojci. Pomogli smo u otvaranju omladinskog servisa, a preko Konkursa za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama kontinuirano smo podržavali omladinske organizacije iz Berana”, kazao je Janović.

502746546964fc266b37eo

Navodeći da mu je drago da je opet u Beranama i to zbog renoviranih školskih sportskih sala OŠ “Donja Ržanica” I ÒŠ “Vuk Karadžić” čime je Ministarstvo dokazalo kontinuitet u unapređenju uslova za obavljanje sportskih aktvinosti i sprovođenju omladinske politike u ovom gradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.