U sklopu predizborne kampanje posjetio Opštinu Tuzi

Marković: Ova država ima institucije da je čuvaju i sačuvaju

Duško Marković, nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”, u sklopu predizborne kampanje posjetio je danas Opštinu Tuzi.

U obraćanju, članovima Opštinskog odbora, aktivistima partije i uglednim građanima zamjenik predsjednika DPS se zahvalio žiteljima Tuzi i Malesije na doprinosu koji su dali 2006. godine u obnovi državne nezavisnosti. 

"Danas se stečena nezavisnost ponovo brani demokratskim sredstvima, i pozivam vas da, kao i uvijek, budete odlučni na tom patriotskom zadatku”, rekao je Marković.

Marković je rekao da se država od sjevera do juga ravnomjerno razvija.

FOTO4

"Crna Gora se izgrađuje od Gusinja,  preko Tuzi, do Herceg Novog. Jednake prilike za svaki pedalj naše zemlje, učiniće Crnu Goru jedinstvenom, kompaktnom i snažnom. To će se potvrditi i nikad ubjedljivijom pobjedom liste DPS koju predvodim!”, naglasio je Marković.

On je istakao snagu crnogorskih institucija

„Ova država ima institucije da je čuvaju i sačuvaju! Ova država ima vlast koja već deceniju i po pokazuje sposobnost da Crna Gora bude dio najrazvijenijeg i demokratskog svijeta”.

Marković se osvrnuo i na političku konkurenciju

"Opozicija koja danas nastupa u tri kolone jedne te iste adrese, ne priznaje ni Crnu Goru, ni njene institucije, ni njenu međunarodnu poziciju. Oni u kampanju kreću iz tuđih skuta, ispod tuđih zastava, podnoseći račune drugoj, a ne svojoj zemlji i narodu.”

Nosilac izborne liste DPS, Duško Marković, pozvao je građane da daju glas ovoj partiji, jer je ona jedina politička snaga koja podjednako brine o svim građanima.

"Zato 30. avgusta odlučno i mudro dajte glas DPS-u kao jedinoj političkoj snazi koja se brine o svakome ko živi u Crnoj Gori, jedinoj političkoj partiji koja jača i čuva svoje manjine i njihovu kulturu, vjeru i posebnost!”, zaključio je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.