Janović: Novi omladinski i sportski sadržaji za Petnjicu
Janović i Agović otvorili omladinski servis u Petnjici

"Crna Gora brine o svima jednako"

Janović: Novi omladinski i sportski sadržaji za Petnjicu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je u opštini Petnjica sa predsjednikom opštine, Samirom Agovićem otvorio omladinski servis, dostupan za sve mlade iz Petnjice. Za sportsku i omladinsku infrastrukturu u ovoj opštini Ministarstvo je u prethodnim godinama ukupno izdvojilo oko 60.000 eura.

 “Cilj Ministarstva sporta i mladih je da omladini, u svim krajevima naše države, omogući da svoje potrebe iskaže i ispuni na najbolji način. Nebitno je da li govorimo o velikim ili malim opštinama – Crna Gora je uvijek brinula i nastaviće da brine o svima na jednak način. Vjerujemo da to omladina, kao najsnažniji nosilac društvenog razvoja i prepoznaje.” istakao je Janović.

janovic1

"Ministarstvo sporta i omladine pokazalo da ispunjava obećanja"

Izgradnja sportskih terena u mjestu Godočelje, koji su na raspolaganju svim stanovnicima Petnjice, još jedan je u nizu pokazatelja da Ministarstvo kontinuirano i predano radi na stvaranju boljih uslova za naše sportiste.

“Otvaranjem omladinskog servisa i sportskih terena, Ministarstvo je stvorilo nove sadržaje za mlade u Petnjici i pokazalo da uvijek ispunjava obećano i planirano”, zaključio je Janović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.