WhatsApp uvodi rješenje problema sa memorijom na telefonima
WhatsApp

WhatsApp uvodi rješenje problema sa memorijom na telefonima

"WhtasApp" uvodi novu opciju koja će olakšati život korisnicima koji muku muče s memorijom na mobilnom telefonu.

Popularna aplikacija za komunikaciju planira da uvede interfejs "Storage Usage" putem kojeg će korisnici moći da prate kako se i za šta vezano uz "WhatsApp" koristi skladištenje, odnosno memorija na njihovom mobilnom telefonu. Interfejs će biti podeljen u tri sekcije, piše Tech Radar.

Prva sekcija će prikazivati ukupnu količinu memorije koju aplikacija zauzima, uključujući i sve multimedijske datoteke primljene ili poslate putem nje. Druga sekcija će prikazivati koliko memorije zauzimaju isključivo multimedijske datoteke te će korisnik tako moći da vidi koja zauzima najviše prostora, kako bi lakše mogao da ih sortira, prenosi Index.

Treća sekcija će prikazivati koliko memorije zauzima pojedini razgovor, a unutar nje će se nalaziti i alat kojim će korisnici moći da pretražuju sadržaj u određenom razgovoru.

Opcija bi trebalo da bude dostupna i Android i iOS korisnicima, ali je trenutno tek u fazi testiranja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.