"Novi sjaj jednog od najistaknutijih simbola Podgorice"

Milenijum dobio novu rasvjetu vrijednu 60.000 eura

Rasvjeta na mostu Milenijum, jednom od najistaknutijih simbola Podgorice zamijenjena je nakon 15 godina. Gradsko preduzeće Komunalne usluge završilo je prvu fazu rekonstrukcije dekorativne rasvjete u okviru koje su stari reflektori zamijenjeni sa 53 nova LED reflektora, a vrijednost ove investicije je oko 60.000 eura.

"U narednom periodu, Komunalne usluge će nastaviti sa modernizacijom rasvjete na ovom mostu, pa će u sljedećoj fazi biti postavljene nove instalacije i uređaji kojima će se omogućiti upravljanje dekorativnom rasvjetom na mostu, kao i kreiranje vizuelnih efekata za posebne prilike, navodi se u saopštenju Glavnog grada

Podsjetili su da su Komunalne usluge i u proteklom periodu radile na modernizaciji dekorativne rasvjete na mostovima i spomenicima, te da će nastaviti sa ovakvim i sličnim akcijama kako bi Glavni gradbio ljepši i bezbjedniji.

"Apelujemo na naše sugrađane da čuvaju ovu vrijednu infrastrukturu, posebno kada se radi o javnoj i dekorativnoj rasvjeti, koja pored toga što direktno utiče na bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, ističe i naglašava arhitekturu pojedinih objekata", poručeno je iz Glavnog grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.