Joković posjetio prijestonicu Cetinje i obišao Cetinjski manastir
Foto: SNP

Joković posjetio prijestonicu Cetinje i obišao Cetinjski manastir

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković sa saradnicima, posjetio je danac prijestonicu i obišao Cetinjski manastir.

"Tokom posjete Cetinju, Joković se, na njihov zahtjev, susreo sa dugoročnim posmatračima ODIHR-a Nilsom Nilsenom i Jozefom Oriškom, sa kojim aje razgovarao o trenutnoj sistuaciji u Crnoj Gori, u susret nedjeljnim parlamentarnim i loklanim izborima", saopšteno je iz te partije.

Predsjednik SNP-a je predstavnicima ODHIR-a ukazao na probleme sa kojima se koalicija Za budućnost Crne Gore suočava tokom izborne kampanje, na brojne nepravilnosti u biračkom spisku, na desetine hiljada  fantoma koji se nalaze u njemu.

Joković je istakao da im to ovoga puta neće proći jer je narod odlučan u namjeri da režim pošalje u političku prošlost. ZA BUDUĆNOST CRNE GORE!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.