Policija tokom prethodnog dana uhapsila 12 vozača zbog prekoračenja brzine, vožnje u alkoholisanom stanju...
ilustracija

Podgorica, Budva, Bar, H. Novi

Policija tokom prethodnog dana uhapsila 12 vozača zbog prekoračenja brzine, vožnje u alkoholisanom stanju...

Crngorska policija je tokom proteklog dana zbog prekršaja uhapsila 12 vozača. Razlozi su prekoračenje brzine, vožnja u alkoholisanom stanju,

Naime, u Podgorici, u ulici 1. proleterske brigade kontrolisan je M.K. (30) iz Tuzi koji je upravljao vozilom brzinom od 130 km/h na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina ograničena na 60 km/h.

"Osim toga M.K. se nije zaustavio na znak policijskog službenika. Zbog ovih prekršaja M.K. je lišen slobode i priveden nadležnom sudiji za prekršaje.", saopštila je Uprava policije.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine na ovoj dionici puta, lišen je slobode i V.G. (21). On se kretao brzinom od 117 km/h.

U Glavnom gradu, u Dalmatinskoj ulici je kontrolisan vozač D.V. (34) kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,89 g/kg i on je lišen slobode.

"Podgorička policija je lišila slobode E.B. (29) koji je kontrolisan i alkotestiran u ulici 13. jula. Kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,46 g/kg.", navode iz UP.

 Nikšićki policajci su lišili slobode bezbjednosno intersantno lice V.D. (29) koji nije postupio po jasno datom znaku za zaustavljanje od strane policijskih službenika, a kada je zaustavljen odbio je da se podvrgne alkotestiranju. Zbog ovih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima V.D. je, kako je saopšteno, lišen slobode i priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

U Baru je kontrolisana M.H. (36) i kod nje je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,05 g/kg.

Budvanska policija je zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putu lišila slobode dva lica u toku prethodnog dana.

"Slobode je lišen D.K. (41) koji je upravljao vozilom i kod kojeg je kontrolom utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,35 g/kg. Takođe, u ovom gradu je lišen slobode i M.T. (30) iz Bara koji je kontrolisan u ulici Jadranski put i koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.U Tivtu je sankcionisan vozač D.G. (40) iz Republike Srbije sa prebivalištem u Budvi. On je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,51 g/kg i lišen je slobode.", saopštila je policija.

Policija je u Herceg Novom lišila slobode dva vozača koja su počinila prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

"Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,31 g/kg lišen je slobode P.D. (23).U ovom gradu je kontrolisan i M.Đ. (71) kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraiji od 1,63 g/kg i on je lišen slobode i priveden nadležnom sudiji za prekršaje. U Plavu je lišen slobode E.C. (45) iz Gusinja koji je vozilom upravljao brzinom od 80 km/h na dionici puta gdje je dozvoljena brzina ograničena na 50 km/h.", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.