Zbog pokušaja ubistva

Krivokapić uhapšen u Barseloni (VIDEO)

Član škaljarskog klana Ljubomir Krivokapić (28) koga je crnogorska policija potraživala zbog pokušaja ubistva uhapšen je u Barseloni, saopštila je danas španska policija.

"Uhapšeni je bio tjelohranitelj vođe škaljarskog klana i osumnjičen je da je u Crnoj Gori pucao na muškarca i potom pobjegao", piše na tviter nalogu španske policije na kome je objavljen snimak hapšenja.

Dvojica policajaca, vidi se na snimku, iz automobila izvode muškarca koji preko lica ima bijelu zaštitnu masku, a ruke su mu vezane na leđima.

Krivokapić je uhapšen prije tri dana u Barseloni. Španska policija, piše u saopštenju, došla je do informacija da se osumnjičeni krije u hotelu koristeći lažni identitet, prenosi Pobjeda.

On se tereti da je sa Balšom Malovićem, za kojim se traga, pucao na Miloša Radonjića, člana kavačkog klana, 2016. godine.

Prema saznanjima Pobjede, Malović je osumnjičen da je bio saučesnik u napadu na Radonjića.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.