DPS Budva: Carević prepada strance po Budvi, napao poznatog glumca iz Turske
Kargule Hasan, glumac koji je "napadnut" od strane DF-a

"Za bivšeg gradonačelnika prihvatljiva samo jedna nacija"

DPS Budva: Carević prepada strance po Budvi, napao poznatog glumca iz Turske

Metropolu turizma koja je takav imidž decenijama mukotrpno gradila, bacilli su na koljena koalicija DF i Demokrata, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (OO DPS).

Iz DPS-a navode da je sinopsis njihovog varvarstva prema imidžu Budve podugačak i nemoguće ga je taksativno navesti.

"Vrhunac njihovog “menadžmenta destinacije” dogodio se juče ispred prostorija pošte i notara, kad je hunta Marka Carevića, presrela turskog glumca i pokušala da ga identifikuje. Da bude još gore odmah se pojavio i Carević, samo ovoga puta ne kao podizvođač već kao čuveni istražitelj Ilija Čvorović. Gle čuda, uhvatio je na djelu čovjeka koji je bio spreman da investira svoj novac u Crnu Goru, pritom ne razlikujući ličnu kartu od dozvole za boravak ili kako Carević kaže “only” boravak. Da je znao stvarni razlog glumčevog boravka u Budvi, podizvođač bi mu vjerovatno prišao i ponovio njegovu čuvenu rečenicu “šefe ima li što za mene?”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Inače, kako je objavio CdM, glumac kojeg je "presreo" bivši gradonačelnik Budve, optuživši ga da je došao da glasa u Crnu Gore je Kargule Hasan, zvijezda u Turskoj koji je glumio sa poznatim holivudskim glumcem Lijam Nisanom u poznatom filmu "Taken 2".

Hasan tvrdi da je u pitanju bila agresivna reakcija, da su ga vrijeđali, vukli, optuživali za malverzacije, a da je on došao Crnu Goru radi zbog realizacije višemilionske investicije.

Glumac je naveo da je ugrožen za svoju bezbijednost i da će angažovati advokata u daljem postupku.

Iz Budvnskog DPS-a su poručili da takvim ponašanjem u DF-u još jednom pokazuju da su stanovnici samo jedne države dobrodošli u Crnoj Gori, te da svaka različitost ili druga nacionalna pripadnost kod njih budi nelagodu i tjeskobu.

Dodali su da je jedino što je istinito rekao Carević jeste “I have my problem”.

"Sigurni smo da je mislio na svoje probleme sa zakonom zbog: nelegalnog držanja plaže “Ploče”, namještenih tendera i očiglednog sukoba interesa u asfaltiranju budvanskih ulica, uzurpiranja državnog zemljišta, varvarstva kome je sklon, vrijeđanja i napadanja službenika policije. Ali ipak njegov suštinski problem je naša izvjesna pobjeda na izborima, a to mu već stvara glavobolju", zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.