Glavni grad raspisao konkurs za unapređenje ambijenta Stare Varoši
Foto: PG Biro

Vrijednost projekta 50.000 eura

Glavni grad raspisao konkurs za unapređenje ambijenta Stare Varoši

Glavni grad Podgorica raspisao je Konkurs za podršku biznis idejama na području gradskog naselja Stara Varoš, vrijedan 50.000 eura.

"Zbog velikog interesovanja građana a u želji da dođemo do što boljih i kvalitetnijih biznis rješenja koja će biti dugoročno održiva i čime će Staroj Varoši vratiti nekadašnja prepoznatljivost i autentičnost, Glavni grad će osim finansijske podrške  svim zainteresovanima pomoći da koncipiraju svoje biznis ideje u biznis planove. Potrebno je da se svi zainteresovani jave na kontakt : tel: +382 020 665-041, email: [email protected] najkasnije do 05.09.2020 godine, nakon čega će biti povratno informisani", navodi se u saopštenju.

Podsjetili su da je Glavni grad Podgorica raspisao Konkurs za podršku biznis idejama na području gradskog naselja Stara Varoš.

"Za taj projekat planirana su bespovratna sredstva u iznosu od 50.000 eura za realizaciju biznis ideja kojima se u Staroj Varoši podstiče ekonomski razvoj i proizvodnja; razvoj zanatske, ugostiteljske i trgovinske djelatnosti i razvoj turizma; očuvanje životne sredine i održivi razvoj, kao i afirmacija i valorizacija kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti ovog dijela Podgorice", poručuje se u saopštenju.

Konkursom je predviđeno da biznis ideja bude predstavljena kroz biznis plan, a maksimalni iznos odobrenih sredstava iznosiće 12.500 eura. Jedno lice može konkurisati sa najviše dva biznis plana od kojih će jedan biti podržan.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom štampanom mediju odnosno najkansnije do 18.09.2020 godine. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.