Fotografija duha sa "Tvitera" proganja autora slike, od prizora ne može da spava (FOTO)

Većina se najčešće nasmije na priče o natprirodnom, no jedna priča o "duhu" postala je viralna na Tviteru, a čovjek koji je svjedočio prizoru tvrdi da je i danas u šoku.

Adam Les, šef britanske firme za zaštitu, kaže da ga je skamenio prizor koji su zabilježile CCTV kamere na gradilištu u Birmigenu, 18. avgusta ove godine. 

Naime, kamera koja ima senzor pokreta, "upalila se" u 1:53 ujutro i snimila "providnu" ženu u bijelom koja drži nešto u rukama i kreće se s kraja na kraj gradilišta. 

Les je fotografiju dobio kao "alarm poruku", nakon čega je na gradilište istog trena poslao ekipu. Tri minute kasnije, kada je ekipa stigla, čuvari nisu pronašli ništa, baš kao ni dokaze da je neko bio na gradilištu. 

Fotografija od tog trenutka proganja Adama (47) koji priznaje da, nakon ovoga, teško spava, iako tvrdi da ne vjeruje u duhove.

"Kažu mi da je fotografija lažna, ljudi, ovo je 100 posto ovako, i ja bih volio da je lažna", tvrdi prestravljeni šef.

"Nisam nikad ništa ovako vidio. Žena se naginje, čini se da lebdi i drži nešto u rukama. Izgleda i da nosi vjenčanicu, kao da čeka da se vjenča... ovo je najčudnija stvar koju sam vidio u svojoj karijeri. Zamislite da vas ova fotografija probudi?!"

Fotografija je na Tviteru podijeljena više hiljada puta i dok su neki priznali da ih je prizor preplašio, drugi poručuju da fotografija izgleda kao da se 12-godišnjak igrao s fotošopom. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.