Vukčević ostao bez ruke u eksploziji, njegov rođak priveden
Eksplozija na Zabjelu, Foto: Pobjeda

Eksplozivnu napravu prenosio u gepeku vozila

Vukčević ostao bez ruke u eksploziji, njegov rođak priveden

Gojko Vukčević iz Zete ostao je bez ruke kada mu je eksplodirala naprava koju je prevozio "golfom 6“ u Ulici 27. marta iza "zabjelske Vektre“. Vukčević je povrijeđen juče oko 12 časova, kada je od rođaka Dejana Vukčevica preuzeo eksplozivnu napravu.

Prilikom prenošenja u prtljažnižu naprava se aktivirala, a on je zadobio teže povrede.

Kako Pobjeda nezvanično saznaje, Dejan je došao vozilom "alfa romeo“ i predao Gojku eksplozivnu napravu.

Kad je preuzeo, stavio je u gepek, nakon čega je ona eksplodirala. Vukčević je policiji poznat kao bezbjednosno interesantna osoba povezana sa švercom droge i zelenašenjem. Dejan Vukčevic je, kako saznajemo, lociran i priveden u službene prostorije UP.

Iz Uprave policije je saopšteno da povrijeđeni, prema njihovoj evidenciji, važi za bezbjednosno interesantno lice.

"U naselju Zabjelo u Podgorici došlo do eksplozije na vozilu marke "VW Golf VI“ kojom prilikom je jedno lice zadobilo povrede. Policiji je prijavljeno da je oko 12.00 casova na Zabjelu došlo do detonacije. U ovom događaju povrede je zadobilo bezbjednosno interesantno lice G. V. i on je transportovan u Urgentni blok KCCG na ukazivanje ljekarske pomoći. Preduzimaju se intenzivne aktivnosti na utvđivanju okolnosti pod kojima je došlo do eksplozije kao i na utvrivanju uzroka eksplozije", saopšteno je iz policije.

Prije više od pola godine, 5. marta u Dalmatinskoj ulici poginuo je Đorđije Božovic, a ranjen Aleksandar Keković usljed nestručnog rukovanja eksplozivnom napravom. Nalaz sudskog vještaka za eksplozije i požare pokazao je da su dvojica mladica u automobilu prevozili eksplozivnu napravu velike razorne moći. U stravičnoj eksploziji koja je odjeknula u blizni jedne od najprometnijih prodavnica "Lida“ u Dalmatinskoj ulici, podsjećamo, povrijeđene su i dvije žene koje su se zadesile u neposrednoj blizini.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.