Crnogorka dizajnirala novi modni detalj

Zvanično priznat

Crnogorka dizajnirala novi modni detalj "Kovilm"

Crnogorska modna kreatorka i stilistikinja Rada Krivokapić Radonjić dizanirala je novi modni detalj "Kovilm".

Riječ je o modnom detalju ručne izrade koji se nosi oko vrata. Ono predstavlja preoblikovanje kravate i leptir mašne. Radi se u svim bojama sa ispisivanjem monograma vlasnika uključujući, po želji klijenata, interpunkcije na lijevoj strani.

Kovilmnovimodnidetalj1

Kovilm

Za Radu je ovo veliki uspjeh i, kako kaže, označava značajno djelo u njenoj struci.

Kovilm se kako kaže, može nositi u svim prilikama.

modnidetalj

Kovilm je i zvanično prihvaćen, jer je registracija u Ministarstvu ekonomije uspješno obavljena.

"Kovilm pretpostavlja dugoročnu, tačnije vječnu upamćenost svojih prethodnika, čiji uspjeh je doveo do dugoročne saradnje sa svijetom 21. vijeka", kaže Rada.

Prema riječima modne kreatorke i stilistkinje, Kovilm je vječno moderan modni detalj. Odgovara slow-fashion tipu mode koji pokriva korišćenje visoko-kvalitetnih materijala i dugoročnost industrijskog proizvoda.

"Kovilm pripada modnoj kolekciji pod nazivom "Svijet bez sukoba". Na modnoj reviji će biti predstavljene mala bijela, crna i crvena haljina. Haljine će imati dva različita kroja i materijala. Ne zahtijevaju mijenjanje patentnog zatvarača i prišivanje dugmadi. Biće i školska uniforma, haljina za novogodišnju noć i odjevni predmeti za poslovni stil koji su dio kruga u svakom modnom trendu", objađnjava dizajnerka.

Inače, Rada je završila praksu kod jednog od najpoznatijih svjetskih modnih kreatora Đorđa Armanija koji ju je upoznao sa nekoliko najboljih svjetskih kreatora gdje je Rada imala priliku dopuniti dotadašnje znanje.

"Privilegija je kada vam se u vašoj struci pruži mogućnost da praksu obavljate kod najboljih u cijelom svijetu. Ja sam imala to iskustvo (1997-1996). Neprocjenjivo je. Uvjerila sam se da su stvarno najbolji ", istakla je Rada.

Sve informacije o njenom radu možete vidjeti na sajtu  www.radakrivokapicradonjic.me.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.