Novović iz DPS-a poručio

"Sjever postao veliko gradilište, planiramo još intenzivniji razvoj"

Kandidat za poslanika Demokratske partije socijalista, Radule Novović ističe da Demokratska partija socijalista posvećuje posebnu pažnju planovima za ravnomjeran razvoj svih regiona u Crnoj Gori.

On je naglasio da će posebna pažnja biti posvećena intenziviranju razvoja Sjevera u cilju dostizanja nivoa razvoja ostalih regiona i dodao da je Sjever postao jedno veliko gradilište i da se već sada u taj dio Crne Gore ulaže nekoliko stotina miliona eura.

Novović kaže da je politika  Demokratske partije socijalista  oduvijek podrazumijevala odgovoran odnos prema svim građanima, od đaka i studenata do penzionera:

"Dakle, naša politika, naša partija okrenuta je svima, bez izuzetka. Nastavljamo dalje, još intenzivnije, nepokolebljivo i odlučno", poručio je Novović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.