Dva mjeseca zatvora za američku glumicu: Dala mito da bi joj ćerke bile primljene na fakultet
Lori sa ćerkama

Dva mjeseca zatvora za američku glumicu: Dala mito da bi joj ćerke bile primljene na fakultet

Američka glumica Lori Lohlin osuđena je na dva mjeseca zatvora i kaznu od 150.000 dolara, pošto je priznala krivicu u aferi u kojoj su bogati roditelji davali mito kako bi im djeca pohađala prestižne fakultete.

Savezni sud je donio presudu na ročištu održanom putem video linka zbog epidemije koronavirusa. 

Glumica (56), koja se proslavila u televizijskoj seriji "Full House" (Puna kuća), moraće po izlasku iz zatvora da bude dvije godine pod sudskim nadzorom. Kažnjena je i sa 100 sati društveno korisnog rada.

"Iskreno i duboko mi je žao. Vjerujem u Boga i učiniću sve da se iskupim", rekla je glumica. 

Lorin Lohlin je optužena da je preko posrednika uplatila 500.000 dolara kako bi njene dvije ćerke bile primljene na Univerzitet Južne Karoline (USC).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.