Posjetio Bar u sklopu kampanje za predstojeće Parlamentarne izbore

Marković: Politika destrukcije i otpora Crnoj Gori biće poražena na predstojećim izborima

Nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović” Duško Marković posjetio je Bar u sklopu kampanje za predstojeće Parlamentarne izbore.

U uvodnim napomenama Marković je istakao da se istorija Bara podudara sa hiljadugodišnjom istorijom Crne Gore te da se multikulturalni karakter Crne Gore najbolje oslikava upravo u Baru.

"Zbog toga nema dileme kome pripada Bar i šta će Barani odlučiti - odlučiće da pobijedi Crna Gora", rekao je Marković.

Govorio je i o učinjenom u prethodnim periodu te istakao da DPS nema konkurenciju ni u Baru, ni u Crnoj Gori jer su predstavnici naše partije svakog dana tu, sa građanima koji su tu da pitaju, podsjete na obećano i provjere naš rad. Sa druge strane opozicione lidere, dodao je on, posebno ove koji danas predvode izborne koalicije - vidimo 15 dana u toku 4 godine, pa onda zadugo nigdje - osim na blagajni gdje se podiže nezarađena plata: "I kako im vjerovati da će zastupati građane i raditi za njihovo bolje? Nikako, pa ni 30. avgusta!”

Komentarišući izborni program istakao je činjenicu da DPS ima program razvoja i boljeg života i za taj program odgovaramo pred građanima. Jedino što, sa druge strane, opozicija ima je program blaćenja DPS-a i njenih lidera i u finalu - udar na Crnu Goru i njen poredak. Upravog zbog toga će, naglasio je Marković, politika destrukcije i otpora Crnoj Gori i njenom napretku biti poražena na predstojećim izborima.

"U prethodnom mandatu unijeli su među nas sukobe i netrpeljivost, a u parlament uveli arenu i ring umjesto dijaloga. U kampanju za ove izbore oni kreću sa obilježjima druge države, a u agitaciju iz crkava i manastira. To ne pamti ni Crna Gora ni civilizovani svijet", istakao je Marković i dodao:

"Političari su danas skriveni iza crkvenih odora; a molitvenici zamijenjeni političkim i ideološkim manifestima. Činjenice i argumente bacili su pod noge, i umjesto njih na sto iznijeli podvale, medijsku hajku i lažnu propagandu. I ovoga puta - uzalud! Jer naši građani ne nasijedaju na medijske prljavštine.”

Marković zaključio je svoje izlaganje istakavši da je Crna Gora na vrijeme izabrala svoj put - evopski, razvojni i demokratski zbog koga smo zavrijedili poštovanje na međunarodnim adresama, i izgradili nasljeđe koje ostavljamo generacijama koje dolaze.

"Ovi izbori će potvrditi taj pravac, i otvoriti nove puteve razvoja i napretka. Zato - odlučno, u još jednu pobjedu. U stabilnost i budućnost", poručio je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.