Tek rođena beba mu pomogla da zaprosi djevojku: Mama, hoćeš li da se udaš za mog tatu (FOTO)
Ilustracija

Tek rođena beba mu pomogla da zaprosi djevojku: Mama, hoćeš li da se udaš za mog tatu (FOTO)

Cobie Sellors bio je star samo dva dana kada je pomogao svom ocu da napravi veliko iznenađenje: U njegovom inkubatoru našli su se vjerenički prsten i poruka: 'Mama, hoćeš li da se udaš za mog tatu?".

John Sellors (29) je svoju djevojku Sianu Stafford (26) zaprosio uz pomoć njihovog malog sina koji se rodio 10 nedjelja ranije. Medicinske sestre su u njegov inkubator stavile vjerenički prsten i poruku na kojoj je pisalo "Mama, hoćeš li da se udaš za mog tatu?".

Siana u početku nije ni primijetila poruku, ali na kraju je rekla "da".

"Ja nisam baš romantičan, ali sada sam želio da usrećim Sianu, a i ona je već neko vrijeme davala znakove da se želi vjenčati. Sestre su bile sjajne i zaista su mi pomogle da nam taj trenutak ostane u pamćenju. Rekle su mi samo da Sianu izvedem na kafu, a da će one da rješe sve ostalo. Kad smo se vratili poruka i prsten su bili na svom mjestu i to je bio tako predivan trenutak da im ne mogu zahvaliti dovoljno", ispričao je John, navodi Metro.

"Bila sam šokirana, stvarno to nisam očekivala. Kada smo se vratili na odjeljenje, sestre su mi rekle da su skinule Cobiju aparat za disanje. Morala sam da odem do njega da ga sada još bolje vidim bez aparata. Bila sam toliko koncentrisana na Cobija da u početku nisam vidjela prsten. Ali, onda mi je John rekao: ''Pogledaj, mislim da Cobie želi nešto da te pita'' dodala je Sian.

John i Sian zajedno su već osam godina, a imaju i stariju ćerku Ruby (4).

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.