Foto: CKM

Crnogorska kulturna mreža u akciji "Glasaj za Crnu Goru"

"Građane Mojkovca i Kolašina ne zanimaju predizborni programi već odbrana Crne Gore"

Akcija Glasaj za Crnu Goru osmišljena od strane Crnogorske kulturne mreže (CKM) nastavljena je u Kolašinu i Mojkovcu, gdje su im građani predočili mišljenje o predstojećim izborima u Crnoj Gori, ali i nedostatke koje muči građane ova dva grada.

"Realizacija akcije Glasaj za Crnu Goru je nastavljena u Kolašinu i Mojkovcu đe su građani sa kojima smo razgovarali poručili da one političke partije koje žele da Crnoj Gori uskrate slobodu ne mogu računati na njihove glasove", navodi se u saopštenju CKM-a.

Kako ističu u saopštenju građani ova dva grada su kazali da ih ne zanimaju izborni programi koji im nude političke partije, već ih samo interesuje da 30.avgusta odbrane crnogorsku nezavisnost.

DSC0132

Foto: CKM

"Mojkovčani su nam kazali da je za njih na ovim izborima  ulog veliki, oni žele da crnogorska nezavisnot ne bude ugrožena i da Crna Gora nastavi putem prosperiteta kojim će je predvoditi premijer koji je rođen u Mojkovcu", kazali su iz CKM-a i dodali da su mladi mojkovčani nezadovoljni što sport u njihovom gradu nije ni približno na nivou kao u ostalim gradovima, jer sportski radnici iz njihovog grada zaslužuju veću podršku kako bi se iznjedrili neki novi vrhunski sportisti.

Građani Kolašina su kazali kako prenosi CKM da su na svojoj koži prije par godina osjetili kako izgleda kada antidržavne partije vode grad i ne bi se željeli da se taj scenario ponovi na državnom nivou.

DSC9986

Foto: CKM

Mladi iz ovog gradasu nezadovoljni što u njihovom gradu nema dovoljan broj kulturnih i sportskih sadržaja. Posebno zamjeraju političarima što u njihov grad dolaze samo kada su predizborne kampanje.

"Crnogorska kulturna mreža je tokom razgovora apelovala na građane ova dva grada da ubjedljivom podrškom koju će dati državotvornim partijama pošalju poruku rušiteljima Crne Gore da njihova antidržavna politika ide u prošlost", poručuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.