Bizarna nesreća u Britaniji: Vozač se zakucao u stub javne rasvete dok je pokušavao da se otarasi pauka (FOTO)
Ilustracija

Bizarna nesreća u Britaniji: Vozač se zakucao u stub javne rasvete dok je pokušavao da se otarasi pauka (FOTO)

Britanski vozač se zakucao automobilom u stub javne rasvete, pošto mu je pažnju zaokupio jedan pauk u vozilu.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na britanskom ostrvu Vajt, na sreću, niko nije nastradao, ali nam dobro dođe kao opomena da je - dok smo za volanom - bezbjedno upravljanje automobilom prioritet nad svim ostalima.

Kako je navela lokalna policija, na čijoj Fejsbuk stranici je objavljena ova vijest zajedno sa fotografijama slupanog automobila, vozač je pokušavao da se riješi pauka kojeg je spazio u putničkoj kabini.

Ovo ga je u tolikoj mjeri omelo u vožnji da je naleteo na stub javne rasvete koji se nalazi na jednom razdjelnom ostrvu na putu. Sudeći prema fotografijama, šteta na vozilu je velika, a prava je sreća da niko nije ozbiljno povrijeđen.

Our ARV/colleagues have had a busy afternoon. They currently are dealing with this vehicle on Kite Hill in Wootton so...

Posted by Isle of Wight Police on Понедељак, 10. август 2020.

Policija navodi da je vozač prošao sa blažim povredama, a fotografije je objavila kao upozorenje ostalim vozačima.

"Lako je moglo da se dogodi da se automobil sudari sa nekim drugim vozilom i da sve prođe sa mnogo težim posljedicama", kažu u policiji i apeluju na vozače da pažnju usredsrijede na put dok su za volanom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.