Sestra joj oboljela od kovida koja se bori sa opakom bolešću

Šeron Stoun napala protivnike maski

Za osobe sa oslabljenim imunitetom, kao što je to slučaj kod Keli Stoun, sestre holivudske glumice Šeron, koronavirus može da bude smrtonosan.

Slavna Amerikanka uvjerena je da su za to što je Keli zaražena i u bolnici odgovorni oni koji odbijaju da nose maske, prenosi RTS.

Holivudska zvijezda optužila je protivnike nošenja maski da ugrožavaju ljude sa ugroženim imunitetom.

"Moja sestra Keli koja se već bori sa lupusom, sada ima kovid 19. Ovo je njena bolnička soba. To je učinio neko od protivnika nošenja maski", napisala je Šeron Stoun uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Šeron Stoun nosi masku da bi zaštitila od virusa i sebe i druge.

Lupus je autoimuna bolest koja može da izazove upale i bolove svuda u tijelu, a jedna je od bolesti kod kojih novi koronavirus može da izazove opasne komplikacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.