Učestvujte u izazovu: Pošaljite SMS sadržine 1 na 14543 i pomozite mališanima fondacije
Foto: Screenshot

Učestvujte u izazovu: Pošaljite SMS sadržine 1 na 14543 i pomozite mališanima fondacije "Budi human"

Fondacija "Budi human" pozvala je sve građane Crne Gore da učestvuju u izazovu povodom Svjetskog dana humanosti i pošalju poruku za pomoć oboljeloj djeci.

"Naš kalendar ne razlikuje datume kada treba da budemo humani, jer smo takvi svakoga dana. Od danas vas pozivamo da usvojite ovu naviku i u znak obilježavanja 19. avgusta, Svjetskog dana humanosti, pokrećemo izazov koji traje tri dana, zaključno sa srijedom, kada se širom svijeta slavi humanost", navode iz Fondacije.

Pošaljite SMS sadržine 1 na 14543 i pomozite svim mališanima fondacije Budi human, poručuju oni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.